dimarts, 8 de gener del 2013

Jornada 7: La Salle Bonanova 2 - Veterans CP Vilanova 6

Ja tenim crònica, gràcies Carles:

Partit jugat amb exquisida esportivitat per par dels dos equips i amb un arbitre,  el Sr. Amadeu que va fer un arbitratge perfecta.

El partit va començar amb un toma i daca per part dels dos equips , els porters en aquests moments els millors del partit i en especial el nostre , el David.

Varem començar marcant nosaltres amb un gol de rebot del Jordi Orus , mes tard un fulminant xut del David Molina posava el 0-2 al marcador que semblava encaminar el partit per part dels Vilanovins.

A falta de 4 minuts per la primera part La Salle marca el primer gol en una badada defensiva dels vilanovins, un temps mort per reveure la situació i desprès l'Oscar fa el 1-3 que tornava a posar les coses de cara per els visitants.

A la segona part molts minuts sense gols fins que la salle en un xut molt ben dirigit per part  el seu millor home i exSarria  posa el 2-3 i fa que el partit es torni boig , dons els Sallistes veuen que poden guanyar el partit..
El partit es reprèn i mica en mica i degut a la millor qualitat de la banqueta vilanovina els Sallistes van afluixar en el joc i els gols van caient un darrera un altre , el David Molina  un altre cop i per partida doble de nou el Oscar , un d'ells una falta directa  tirada magistralment.

En definitiva un gran partit d'hoquei d'aquells que dona gust jugar i un gran partit novament dels +50 de l'equip el Salvador , el Joan i el Carles .