dijous, 14 de febrer del 2013

UE La Garriga 8 - Veterans CP Vilanova 1

Abans de començar, tot molt cordial i amb ganes de disfrutar.
Crònica: Partit disputat ahir la nit a la pista de la Garriga. Partit per oblidar, mal jugat, mal plantejat, amb males sensacions i que a demés si va ajuntar un mal arbitratge, com portem tota la temporada.
Ja se que desprès d'un 8 a 1 dir que l'arbitre va ser el protagonista queda malament però es que estem realment una mica farts de com ens estan tractant aquest any els arbitres.

Seriosament estem plantejant-nos fer una queixa formal, doncs veiem situacions i decisions estranyes durant un partit, que fins i tot els companys de la Garriga ahir ens comentaven que no entréssim a la provocació de l'àrbitre i que miréssim de jugar, però quan a sobre no et surten les coses, el porter rival ho atura tot, li sumem un mal arbitratge has de tenir la sang molt freda per no entrar a discutir segons quines decisions, perquè tampoc crec que l'arbitre influències en el resultat final, doncs segurament haguéssim perdut igual, perquè vam jugar molt malament i vam fallar moltíssimes oportunitats, però a cada acció hi havia una decisió arbitral que condicionava el nostre joc.

Nomes donaré com exemple una situació surrealista del partit d'ahir:
Queden 18 segons per acabar la primera part, resultat 3 a 0 pels locals, falta a favor del CP Vilanova a la frontal de l'àrea local. El crono no s'atura, com ja sabeu, però un jugador local s'està posant bé un guant i l'arbitre no ens deixa treure la falta, com que corre el temps ens comenta que ell una vegada soni la botzina, contarà a 14, i xiularà el final ( decisió surrealista, però com que no se li pot dir res perquè t'expulsa, seguim jugant ). Fem un parell de passades, la pilota acaba al racó i en allà ens la treu un defensa local, que treu la bola per balla per muntar el contraatac,...se sent de fons a l'arbitre contant, va per 12 quan la pilota surt de l'stick per fer la passada al mig camp, el jugador de la Garriga s'atura amb la pilota al mig camp, pensant que xiularà el final de la 1a part, el defensa vilanoví i el porter mig s'aparten. No pita i el jugador de la Garriga aprofita per arribar fins al punt de penal, allà xuta sense oposició i fa el quart.

TOT MOLT SURREALISTA!!!

Això va ser ja la gota que vessa el got, algun company va decidir marxar, un altre va protestar, targeta blava, mentre treia la targeta blava, l'arbitre menyspreava al jugador vilanoví, un company li diu que parli amb respecte, i per dir-li això quasi l'expulsa, vaja que tot molt estrany  que fins i tot algun jugador de la Garriga ens va intentar calmar perquè veien com ens estava tractant l'arbitre i que intentéssim passar d'ell.

Marcador a la mitja part encara no havia ni pujat el famós quart gol.
Una última cosa, en el 8è gol, faltant un minut per acabar, no feia falta fer una celebració tant ostentosament tirant-se pel terra de genolls i fent tants "espavientos", també s'ha de prendre a guanyar.

Resultat final, per oblidar!!
Ahir vam començar contents, vam acabar tristos i molt decepcionats de com ens tracten, però crec que vam acabar com un senyors, intentant jugar, sense entrar en disputes  personals, sense entrar en alguna provocació d'algun, no tots, dels jugadors locals, i d'això es tracta de seguir disfrutant de l'hoquei, uns dies ens anirà millor altres no, que hi farem!! A per un altre que aquest ja és història.

Aquest som una part d'un gran equip, d'uns grans companys, al pròxim  ho celebrem a lo "grande"!!







9 comentaris:

  1. Si no es per els arbitres que ho fan malament, es per que el contrari no me`estima, sempre ho mateix,alguna vegada perdeu un partit per que si,com tots els equips.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És el primer que perdem aquest any per la teva informació i ja he dit que l'arbitre no va tenir res a veure amb el resultat, a veure si llegim millor i no busquem les pessigolles, que es el que el veterans del CP Vilanova no volen.

      Elimina
  2. Els de la garriga sempre han sigut molt rabiosos celebrant les gols

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nomes va ser un gol, l'últim i per que consti ens van dir els jugadors de la Garriga que era el primer gol que marcava el jugador, lo unic que volia dir que desprès de com havia anat el partit i el resultat, volia deixar el comentari que sobrava la celebració, per la resta van ser molt correctes i comprensius pel tracta que estevem rebent, cap queixa, en tot cas una puntualització.

      Elimina
  3. Jo entenc que tots els arbits us tenen mania i tots els equips tambe......feu una lliga sols i aixi no tindreu mai cap problema.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qui ets tu per determinar on hem de jugar? Crec que ja n'hi ha prou de voler etiquetar-nos com els dolents de la pel·lícula, amb aquestes paraules confirmes els nostres temors de que hi ha una predisposició en els nostres partits en contra nostre, no ets el primer ni l'últim comentari que sentim al respecte que no es volia al CP Vilanova en aquesta lliga, i partit a partit veiem i comprovem aquesta persecució, però no per això deixarem de jugar i disfrutar de l'hoquei patins, no aconseguireu treure'ns la il·lusió!!

      Elimina
  4. Wola

    Qui es el porter de la foto¡¡¡ No te fitxa.
    Ah per cert, perque no tingueu problemes amb els arbitres
    porteu al ALBACETE, que on collons s´ha fotut ja no juga ¡¡ Llàstima perque es un gran porter.

    ResponElimina
  5. Mira Junajo, vagis a la pista que vagis, del Vilanova sempre escoltem el mateix, no he coincidit amb cap equip que parli be de vosaltres, es una llastima, per que els veterans juguem per que ens estimem aquest esport, no dubto que vosaltres tambe l`estimeu, per aquest motiu auriau d`intentar eliminar aquesta etiqueta, i intentar que cuan hem de jugar contra el Vilanova anem a jugar com ho fem a cuansevol pista, que es lo que tots volem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que la nostre predisposició aquest any és una altre i així ha estat en partits com el Malgrat, el Valldoreix, el Barcino i aquest últim contra la Garriga,...i crec que aquests equips han vist aquest canvi.

      Elimina

Arxiu del blog