dilluns, 13 de maig del 2013

Jornada 22: Veterans CP Vilanova 4 - CH Ripollet 1

Crònica: Partit espectacular el que vam jugar els dos equips, joc de control, amb oportunitats pels dos equips, amb respecte i valentia, amb ganes de guanyar el dos, doncs hi havia en joc la segona plaça en la classificació, encara que també s'han de tenir en compte el CP Cubelles, el CH Valldoreix, CT Barcino i fins i tot la UE la Garriga, demostrant que sense contar al Malgrat que està jugant a un altre nivell aquests 6 equips estan disputant una de les lligues més disputades i igualades de les últimes temporades.
El Molina!!!

Comença a fer calor, ja es nota!

Grande!!!!
El partit va començar amb uns Veterans Vilanovins molt ben possessionats en defensa i que estan demostrant partit rera partit que és molt complicat fer gols en posició estàtica, sense contar Malgrat, on les baixes i el gran nivell de l'equip líder, entre Cubelles i Ripollet, dos dels equips més forts, dels 5 gols encaixats, només un ha sigut per una acció de jugada, els altres 4 de penal.

Amb aquesta dada vull remarcar la bona feina de la defensa però també de l'Oscar que està en un gran moment de forma.
Així amb aquesta línia defensiva ben possessionada  el Ripollet només creava perill en llançaments de lluny, així vam trobar bastants contras i va arribar el primer, amb un golàs de l'Oscar F. col·locant la pilota al primer pal quan el porter se l'esperava el segon.
El control era nostre i en una acció ja típica dels veterans vilanovins va venir el segon de l'equip, el primer dels tres que marcaria el Jordi, el nostre pitxitxi.
A la segona part la mateixa línia de joc, potser el Ripollet va apretar més per la necessitat del marcador però no trobava forats clars per introduir la pilota, i així en una acció de rebot el Jordi caça la pilota a l'àrea i fa el tercer.
A 4 minuts pel final, penal en contra, 3 a 1 i s'emblava que patiríem i no va ser així doncs el Jordi es va encarregar de fer el quart que donava els tres punts als veterans del CP Vilanova.