dimarts, 28 de maig del 2013

Jornada 24: Veterans CP Vilanova 7 - UE la Garriga 6

Han passat molts dies i ja no m'enrecordo gaire, així que ho deixo a les vostres mans i als vostres comentaris, se que la primera part guanyàvem 4 a 0, o 5 a 1, no ho recordo,... i que vam patir moltíssim per guanyar dos a la segona part se'ns van acabar les piles i no corríem com a la primera. Tres punts més, però sense poder donar-nos el plaer de tornar-lis la pallissa del partit de la primera volta.

Per cert la Resolució del Tribunal Català de l'esport  sobre la sanció que tenim de 4 punts, ens dona la raó, ara esperem que la Federació els hi faci cas i posi les coses com tenien que estar sense la intervenció de ....
Bé ja sabeu de qui parlo, d'un àrbitre que es permet el luxe d'insultar a jugadors durant un partit, i que no rep cap sanció al respecte perquè a sobre de cobrar i se'n en riu a la cara i es permet fer i desfer sense que tingui cap responsabilitat, i els veterans ens veiem indefensos en aquestes situacions i més val fer veure que no has escoltat l'insult i seguir jugant.
Però per això fem aquests partits per disfrutar i  no per estar enfadats amb el món!

7 comentaris:

  1. Missatge del +50 Carles fent la crònica:

    Primera part intensa i amb un gran joc per part del Vilanova com ve ser habitual últimament i que en 5 minuts ja guanyava 3 a cero gols de l' Oscar 1 i el Jordi Orus 2.
    Desprès de la primera tanda de canvis la cosa continua igual amb dos gols mes , un del Eloi i un altre del Oscar que posen un 5 a 0 al final de la primera part.

    Comença la segona amb les mateixes inquietuds i el Carles fa el 6 a 0 que deixava el partit resol o al menys això ens pensaven .

    Bona reacció del La Garriga provocada en part per la relax-sacio dels locals i poc a poc varen anar cauen els gols fins un 6 a 4 inquietant , va ser a les hores quan el Eloi feia el segon de la seva conta i posava un tranquil·litzador 7 a 4.

    Una falta directa parada per el nostre gran porter el Oscar i una seria de contraatacs fan que en l'últim segon el La Garriga marqui el 6 .
    Resultat final 7 a 6 que fa que el tercer lloc el tinguem assegurat si guanyem els dos partits que ens queden ( em el permis dels nostres rivals que ens ho posaran allo mes difícil segurament) i que amb la recent resolució del Tribunal del Esport de Catalunya al nostre favor i en consecuencia la devolució dels 4 punts de sanció que teniem , fagi que el subcampionat tambe estigui assegurat i conseqüentment l'ascens directa al grup A.

    Ressaltar per lo antiesportiu del acta , el insult del arbitre cap a un dels jugadors locals , que quedarà impune doncs com ell es el que mana ..ja se sap..però al menys que quedi aquí una constància .



    ResponElimina
  2. Haviam si pujeu ja d una vegada!!!! Tots els equips que estem en aquesta lliga, aixi ho volem. I us preguntaréis, per qué???? Doncs per perdras de vista. Gent com vosaltres no volem. Gent provocadora, amb falta de respecte a jugadors contraris i arbitres,....... Si aquest any no haguessis, estem pensat de no jugar cap equip contra vosaltres. Els veterans anem a passar-ho be, a disfrutar del Hoquei. Felicitats per l'ascens!!!!

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Anonim , deus parlar per tu , jo tinc molts contactes en el mon del Hockey i tothom esta encantat de venir a Vilanova.
      Fest-ho mirar noi

      Carles

      ah¡¡ i sigues valent i dona la cara

      Elimina
  4. Carles, saps que passa???? Que en un cistell ple de pones, com hi hagui una o dos de podrides, la resta es fan mal be. Es aquest el problema que teniu. Altres anys, el Vilanova era ben vist. Ara hem sap greu dir-ho, no es aixi. Com gran persona que ets tu, faria un altra Vilanova veterans.

    ResponElimina
  5. La lliga B esta mes tranquila sense el Vilanova, com es va dir a la Reunio de la FECAPA, podeu pujar el Vilanova directament sense jugar? Es una pena que ningu vulgui venir a Vilanova. Siusplau, no feu el burro i pujeu a la lliga A. Un ejemple, la cronica de La Garriga es parla ven poc del partit i molt sobre un tema que no te res a veure amb el partit, vergonyos !!!
    Cap a munt d'una vegada.

    ResponElimina
  6. Millor no pujem, que si no aquesta gent no sabra de que xerrar ni a qui criticar.
    Jordi.

    ResponElimina

Arxiu del blog